tisdag, februari 12, 2008

IKEA

Förra veckan fick vi möbler som vi beställt från Ikea. Vi hade länge sett fram emot att få våra saker och främst då soffan. Vi sökte rätt länge en soffa i Vasas djungel av möbelaffärer, men bestämde oss till sist för en KLIPPAN soffa från Ikea. Efter många om och men fick vi fram beställningen och allt var frid och fröjd. På torsdag kväll kom leveransen och vi packade glada upp soffan ur förpackningen och började montera ihop den. Och då märkte vi att skivan under ett av armstöden var sprucken. Det blev en liten besvikelse och ett samtal till kundtjänsten som meddelade att vi får en ny, förhoppningsvis, hel soffa. Kennet som ju är en händig karl, vilket flertalet av våra vänner kan intyga, tyckte nog att vi kunde reparera den själva, men min åsikt är att har man köpt en ny möbel så ska den åtminstone vara hel från början. Om man sedan använder en möbel så att den går sönder, ja, det är en annan sak.

Förutom en soffa köpte vi också en fotpall, två hyllor, några rullgardiner och en del småsaker. Och vi är nöjda. Jag klipper in en bild på den aktuella soffan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjusig soffa!! :) Men irriterande när det är trasigt redan när man får det... Vi hade också problem med vår IKEA-byrå, de skickade en ny del till den (och det gick rätt fort vill jag minnas).

Vi går också i möbelköpartankar... Köksbord och skrivbord är nödvändigt, soffa vore kul... och det lär nog bli IKEA. Vår nya lägenhet lär ligga bara ca 15 minuters cykelväg från möbelparadiset... :)