torsdag, februari 22, 2007

Host.

Här hostar vi. Och snörvlar lite lätt, Kennet mer än jag. Duact måste nog se som ett av läkarvärldens underverk, speciellt för såna som jag som tenderar att få näsblod av nässpray. Så ett piller är mycket bättre.

Imorgon är min sista dag på dagis. *snyft* Jag tror att jag kommer att sakna barnen och kollegorna massor. Jag ser mycket fram emot nya jobbet också, det är ju inte det. Men idag när jag berättade för barnen att jag ska sluta jobba där så såg de så lessna ut :-(. Jag började inte gråta själv, fast det nog var rätt nära. Så fick jag en blomma, eller rättare sagt en grönväxt i en jättefin kruka. Gulligt av dem, mina grönväxter mår ju inte så bra, så det är trevligt med ett tillskott. Den här blomman ska jag verkligen vårda så den inte bara hålls vid liv (som en del av mina andra blommor) utan trivs också. Undrar bara var jag ska placera den? Fönsterbrädorna är långtifrån idealiskt eftersom Krut och Stubin har upptäckt att det är jättekul att sitta där och spana ut över gården. Speciellt Stubin är ju inte så smidig, så några gånger har nog blommor åkt i golvet. Men än har ingen dött.

På tal om nya jobbet, dit var jag på besök i måndags. Fick en rätt bra uppfattning om vad det går ut på, samtidigt som det inte visar sig helt förrän jag börjar. Intressant verkar det och utmanande. Jag kände mig lite osäker nog före, hur ska jag kunna hjälpa familjer att må bättre? Men jag har ju studerat sånt och har ändå en liten erfarenhet av att jobba med människor så det ska nog säkert gå bra, även om jag är beredd på att det kommer att vara rätt tungt i början. Som med vilket nytt jobb som helst.

Nästa vecka har jag ett halvt sportlov före jag börjar jobba på torsdagen. Det ska bli så skönt! Ska göra mitt bästa för att skriva på en hemtent imorgon efter jobbet så att jag har den undan så långt det är möjligt. Få se om min systerson kommer på besök. Det var tal om det tidigare. Förresten, jag ska nog ringa och fråga nu genast innan det blir för sent. När man börjar jobb 6.15 på morgonen så gäller det ju att gå och lägga sig i tid kvällen före!

SÅ, GONATT!

tisdag, februari 13, 2007

viner, nej jag menar vinter!

Oj, jag slinter visst på tangenterna idag. Det händer ingenting nytt och spännande i mitt liv. Mitt nya jobb börjar först 1.3. så då kanske jag har nåt att berätta. Men ifall nu nån faktiskt har intresse av att läsa min blogg så kan jag ju meddela att jag är vid liv och mår bra :-). Är glad att det är varmare den här veckan än förra, det är så mycket behagligare att cykla till och från jobbet då. Beträffande rubriken så är viner ingenting jag tycker speciellt bra om. Jag dricker på sin höjd ett glad vitt vin några gånger i året. Rött vin har jag inte alls fått smak för. Vintern tycker jag rätt bra om, bara det håller sig varmare än -10 grader, idealet är -5. Och i mars ska våren komma!
Nu slutar jag svamla. Ha en bra dag!