måndag, augusti 21, 2006

Gift!

Ja, nu är vi gifta, Kennet och jag. Allt väl så här långt, fast trötta är vi. Inom några minuter ska vi åka ut på "returnera-saker"-färd till Jakobstad, Nykarleby och Vasa. Jobbigt, men vi måste ju. Imorgon ska vi fara på bröllopsresa till Lettland, om Kennet hittar sitt pass. Vi får säkert vända upp och ner på hela lägenheten ikväll i jakt på hans pass...
NU ska vi fara!
Skriver igen, kanske först efter resan. Ja, alltså, bröllopet var riktigt skoj. Lyckat och folk verkade trivas riktigt bra.
/Netta

onsdag, augusti 16, 2006

Tre dagar före...

Ja, mer tid än så är det inte till vårt bröllop. Börjar nog kännas lite pirrigt, även om läget är helt under kontroll, tror vi i varje fall. En del saker finns ännu kvar att ordna, men det mesta börjar vara fixat. Imorgon ska vi hämta bröllopskläderna från Vasa och på fredag ska all mat hämtas från olika ställen där vi beställt. Då ska också salen dekoreras, diverse grönsaker hackas m.m.

Det är lite så att ju mer man tänker på det, desto mer nervöst blir det. Så jag ska inte tänka så mycket på det nu :-) Det här blir i vilket fall som helst min sista blogg som ogift, nästa gång jag bloggar, vilket kan ta ett bra tag, så är jag fru Tallgren :-)

Förra veckans läger gick helt okej. Efter några dagar vande jag mig vid att jobba med lite äldre barn, eller ungdomar ska man väl säga. Vilken 15-åring vill bli kallad barn? Men nog var jag så TRÖTT efter lägret. Jag började gråta när vi höll på att packa bilen och jag inte fick in en dammsugare... Mer behövdes inte för att jag sku tjuta, så jag var nog trött. Sen när vi körde till Österbotten höll jag på att somna, med Radio Xtrem sporten på, men så gick den där finnen Jukka Keskisalo och vann guld på 3000m hinder och då blev jag så till mig att jag piggnade till och var sen inte alls trött längre.

Jep, jep, men nu ska jag inte slösa mer tid vid datorn utan köra hem och hjälpa Kennet med vad han nu håller på med, kanske sudokulösningar, för vi ska ha sudoku på bröllopet. På återläsande!
/Netta

tisdag, augusti 01, 2006

Regn

Det regnar i Åbo. Inte mycket, tror jag, men lite. På sätt och vis skönt, men jag hoppas att det inte börjar hällregna för vi ska på länk. Kom till Åbo i söndags och har jobbat två dagar nu. Det går sådär. Inte helt illa, men inte helt flytande heller. Imorgon ska jag förbereda mina lektioner till skriftskollägret färdigt. Har också inte mindre än tre möten inbokade imorgon, men det går nog bra. Det är trevliga möten, inte tråkiga som man bara sitter av.

Nu är det 2½ vecka kvar till bröllopet. Börjar känna en viss alltid närvarande spänning. Skulle hämta mina skor idag, men de hade inte kommit, kommer först på lördag. Ev. skickar jag Kennet efter dem nästa vecka, eller också lämnar jag det till nästa fredag då lägret tar slut. Handlade också smink idag. Det är dyrt, men jag tror jag fick bra produkter. Glömde dock ögonfransböjare, så det ska jag fixa imorgon. Annars är det en hel del som vi borde fixa snart. Beställa maten från S-market, bröd från bageri. Hoppas vi inte glömmer nåt!

Okej, men nu ska jag sluta. Kennet får lov att ta paus från graduskrivandet, för nu vill jag jogga! Jag skriver mera en annan gång :-)
/Netta